Sociale

Balkan Sunflowers Kosova shpall një vend të lirë të punës

Balkan Sunflowers Kosova shpall një vend të lirë të punës për projektin Rrjeti i Qendrave për Mësim Nxënie në Fushë Kosovë. Një (1) Facilitatorë që do të punojnë në Qendrën për Mësim Nxënie në Fushë Kosovë. Kandidati për Facilitator duhët të plotësoj këto kritere: Të ketë të kryer minimum shkollën e mesme Të ketë vullnet dhe knaqësi të punojë me… LEXO EDHE

Read More »

Jo vetëm Euro, në tregun e Ulpianës në Prishtinë, paguani edhe me Lekë shqiptar (Foto)

 Një tezgë në tregun e Ulpianës në Prishtinë, ka një ofertë të veçantë për klientët. Shitësi ,siç shihet edhe në këtë foto që po qarkullon në Facebook,  për t’i shitur  pemët dhe perimet ka futur edhe një ofertë paksa të pazakontë për tregjet në Kosovë. Ai mundëson që produktet e tij të blihen edhe me monedhën shqiptare, lekun.  

Read More »