Natalie Gauvreau, gati t’i ngrejë temperaturat në PyeongChang (Foto)

Futbolli, përgjithësisht, është sporti ku shumë modele gjejnë “shtratin” e duhur për të shkuar drejt famës, por rasti që do t’iu paraqesim është krejt tjetër.

Natalie Gauvreau, që konsiderohet mbretëresha e fitnesit në Kanada, ka pasion të veçantë për Lojërat Dimërore dhe kjo lidhet edhe me faktin që vendi ku ajo jeton ka një klimë të ftohtë, me dimër të acartë.

Ajo është shprehur e gatshme për të fluturuar drejt Koresë së Jugut, ku atletët kanadezë po spikatin në disiplina të ndryshme.

Foto e saj në Instagram, kanë tërhequr vemendjen e fansave, që dëshirojnë ta shohin edhe në dëborë, për të ngritur tepmeraturat në PyeongChang.

 

Leave a Reply