Andrra e Sinani puthen n’Kosovë Show

Dy çifte të famshme shqiptare janë pjesë e emisionit të kësaj jave n’Kosovë Show.

Sabri dhe Nera Fejzullahu dhe Andrra e Sinan Hoxha folën gjerë e gjatë për jetën private dhe atë artistike përballë Shpëtim Deskut.

Çifti Hoxha hapi këtë javë biznesin ‘Andrra Couture’ në Tiranë. Ata folën për këtë investim me veshje solemne. Treguan planet për akoma zgjerim të kësaj pune.

Emisioni i kësaj jave është xhiruar jashtë studios së n’Kosovw Show, por kjo nuk ndikoi në nivelin e argëtimit të programit.

Krejt në fund, mysafirëve iu kërkua puthje për njëri-tjetrin, gjë të cilën ata e bënë pa hezitim.

 

Leave a Reply