Shqiptarët humbin 11 ulëse: Ja lista përfundimtare

partite-shqiptare-ne-maqedoni

Partitë shqiptare në Maqedoni, do të kenë gjithsej 18 deputetë, mëson Gazeta Express. Ky është numër jashtëzakonisht i vogël dhe i bie që partitë shqiptare do të kenë 11 ulëse më pak në Kuvendin e ardhshëm të Maqedonisë.

Gazeta Express ka siguruar listën përfundimtare të mandateve që kanë fituar partitë shqiptare në Maqedoni.

BDI e Ahli Ahmetit ka fituar 8 ulëse. Lëvizja Besa ka arritur të marrë 5 vende në Kuvendin e Maqedonisë.

Koalicioni LR-PDSH ka arritur të marr 3 vende, ndërkaq partia e Menduh Thaçit do të ketë vetëm 2 ulëse në Kuvend./Express/

Leave a Reply