Ja pse thonë një fotografi vlen sa 1000 fjalë (Foto)

6728610-11885243_10152901638711150_2491697333713908937_n-900-48ced77c21-1474299047-650x358

Jo kot është thënë se një fotografi vlen sa një mijë fjalë.

Më poshtë, gjeni fotografi të realizura nga BrightSide, të cilat janë shkrepur në çastin e duhur, e po aq, shfaqin storie të kompletuara dhe ngjallin një mal emocionesh tek njerëzit që i shohin, shkruan lajmi.net

Të duhet ndihmë?

6727710-gm4kuvuopz0-900-136621f5ce-1474299047

Fantazma natën…
6727610-677960-r3l8t8d-850-vugxax1-900-e6ae3cdfc4-1474299047

Fushat Livando, Provence
6728510-12-900-1206bb86ef-1474299047

Tsunami në Sidnej
6728110-1-900-ba7b17a535-1474299047

E vjetra dhe e reja
6728160-2-900-3acb581a90-1474299047

Nënat janë të njejta në të gjithë botën!
6728210-186910-r3l8t8d-850-ciwmknzxaaayhzf-900-0483060748-1474299047

Çdokush ka nevojë për pak rehati.
6727810-849160-r3l8t8d-850-555533-900-c82ccd6021-1474299047

Të reja në zemër.
6727760-887360-r3l8t8d-700-dusha-900-b2442f5d4d-1474299047

Ariu polar duke luajtur në fushë.
6728460-1212910-r3l8t8d-850-fa13c59b75fbb7bdbdfa2be84af85dd0-900-ab68d9992f-1474299047

Kush është më i shpejtë?
6727960-6-900-3b8056ba6d-1474299047

Art në ajër.
6727910-7-900-e5e4280882-1474299047

Ngjyrat e vjeshtës.
6728760-tumblr_nic8n5jc791u8wonlo1_1280-900-9782751303-1474299047

Udhëtimi i tij i parë me makinë…
6727560-0-800-df467d05c4-1474299047

Besimi…
6727660-mii6w3s1jhi-800-f684070571-1474299047

Perfeksionist në rrugë.
6728310-1441273752_86647-800-c694439ca9-1474299047

Leave a Reply