E pabesueshme se si është dukur Adem Ramadani para se të këndonte ilahi…(Foto)

Adem-Ramadani-480x240

Nëse do të vazhdonte të këndonte këngë folk, popullore, etj., ai do të ishte padyshim në krye të listës së këngëtarëve më të angazhuar, shkruan “Kosovarja”.

Adem Ramadani prej vitesh ka ndryshuar, duke ju përkushtuar me zemër fesë.

Këngëtari nga Shkupi tani këndon vetëm këngë ku lartësohet Zoti, ilahi të ndjeshme.

E, para se ti hynte kësaj rruge, ai dukej modern dhe totalisht ndryshe.

Leave a Reply