Vdes një polic nga të shtënat në Virxhina

virxhina

Një person i armatosur ka hapur zjarr në një stacion autobusi në Virxhinia të Shteteve të Bashkuara ndaj një ushtari të kalorësisë duke e lënë të vdekur, ndërsa më pas autori është qëlluar për vdekje nga forcat ushtarake.

Policia Chad Dermyer, 37 vjeçar ka vdekur si pasojë e plagëve të marra pas gjashtë plumbave, transmeton Express.

“Është gjë që po e them me vështirësi, po shpall humbjen e Policit Chad Dermyer”, ka thënë sherifi i Policië, Steven Flaherty.

Policia Dermyer, i cili kishte veshur një uniformë ushtarake, kur dëgjoi të shtënat brenda në autobus iu afrua hyrjes, dhe në atë rast personi i armatosur iu drejtua me armë dhe e qëlloi oficerin me armë në një distancë të afërt.

“Dermyer nuk ishte i veshur me jelek antiplumb në atë kohë” tha Flaherty.

 

Leave a Reply