Detaje të reja: Kufoma në bunker, historia e trishtë e vajzës që u gjet me Agim Madanin

afim-madani_1461139931-9075657

Detaje të reja janë zbardhur për gjetjen e kufomave të një mashkulli dhe një femre brenda një bunkeri në Tropojë.

Është pikërisht kushëriri i vajzës së rrëmbyer, të identifikuar me inicialet A.B që i ka shkruar redaksisë online të Jetaoshqef.al duke dhënë informacione të reja, që nuk diheshin më parë për viktimën femër në fjalë.

Në mesazhin që ai ka dërguar, thotë se Policia e Tropojës ka qenë në dijeni për rrëmbimin e vajzës, pasi vjehrri i motrës së saj ka denoncuar humbjen e vajzës në muajin prill dhe maj të vitit 2015. Kjo pasi vajza jetonte te shtëpia e motrës, duke qenë se familja e saj ishte shumë e varfër.

Leave a Reply