Natali Velijaj: Në burg hyra me një sëmundje, tash jam me pesë (Video)

nat

Ankesat kryesore të të burgosurave në Qendrën Korrektuese të Femrave në Lipjan ndërlidhen me shërbimet mjekësore, të cilat sipas tyre janë shumë të dobëta.

Natali Velija shtetase e huaja e dënuar me 12 vjet dhe që vuan burgun në këtë qendër ka thënë për emisionin “Betimi për Drejtësi” se shërbimi mjekësor në burg është katastrofal. Ndiqeni se çfarë thotë ajo për shërbimet mjekësore në Qendrën Korrektuese të Femrave në Lipjan?

Leave a Reply