Vetëvendosje shpalos baner edhe gjatë fjalimit të komisionerit të BE-së (FOTO)


a65

Lëvizja Vetëvendosje edhe sot gjatë fjalimit të komisionerit të BE-së Johannes Hahn, sikurse herën e kaluar kur në Kuvend mbajti fjalim presidenti i Austrisë, ka ngritur një baner.

Gjatë fjalimit në Kuvend ku komisioneri Hahn po mbështet marrëveshjet e arritura nga Qeveria e Kosovës, me Serbinë dhe Malin e Zi, deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje kanë ngritur një baner ku është shkruar se “Marrëveshjet e padrejta nuk do të kalojnë”. /lajmi.net

aa12-650x358 (1)

Leave a Reply