Gjoksi i Zajminës e bënë atë të Encës të duket miniaturë (FOTO)

zjam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zajmina dhe Enca, dy këngëtaret bukuroshe janë gjendur së bashku në të njëjtin auto-mjet.

Ajo që bën përshtypje është se Enca bombastike befas duket si një vajzë në minuaturë përpara Zajminës.

Në fakt, gjoksi i kësaj të fundit ka përmasa të atilla sa që e bën atë të Encës të duket i papërfilshëm,e dhe pse duhet thënë se edhe format e kësaj të fundit mbeten gjithsesi për t’u respektuar… deri në detaj.

 

Leave a Reply