Artistja e vetmuar mbetet 3 orë e gjysmë e varur lakuriq në pyll (VIDEO/FOTO)

artNjë artiste mbeti e varur lakuriq në një pemë për 3 orë e gjysmë pasi eksperimenti i saj dështoi. Hilde Krohn Huse është një artiste nga Norvegjia dhe që jeton në Londër.

Ajo shkoi në një pyll pranë Aukra dhe vari veten prej këmbësh në një pemë. Por, 26-vjeçarja mbaroi se filmuar atë që kërkonte nuk arriti të zgjidhej nga litarët me të cilët ishte lidhur.

Artistja që shpëtoi pa u lënduar përveç një gërvishtjeje në kyçin e këmbës tha: “Për të paktën 30 minuta thirra për ndihmë. U ndjeva keq kur e pashë videon për herë të parë. Pata një përvojë krejt të re.”

Ajo u lirua nga një shoqja e saj që dëgjoi britmat. Filmi i saj quhej “E varur në pyll” dhe ka për qëllim të tregojë jetën e vështirë të një artisti përballë realitetit. /lapsi

CEN_TreeStuck_01.jpg

CEN_TreeStuck_04.jpg

Leave a Reply