Lu: Shqiptarëve të korruptuar t’u ndalohet hyrja në SHBA

maxresdefaultDonald Lu, ambasadori amerikan në Shqipëri, ka folur në një intervistë për Zërin e Amerikës për nismën e administratës amerikane që zyrtarëve të korruptuar shqiptarë do t’u ndalohet hyrja në SHBA.

Ambasadori vlerëson procesin e deritanishëm të pastrimit të listave të kandidatëve për zgjedhjet vendore të 21 qershorit, nga persona me të kaluar kriminale, pavarësisht se në to kanë mbetur ende të tillë.

Ai ka komentuar dhe procesin e reformës në Drejtësi, rëndësinë e saj dhe mungesën e përfshirjes së opozitës.

Leave a Reply