Home page - Click-Channel.tv

December 08, 2016

Ministria e Mjedisit urdhëron që të rrënohet muri në veri të Mitrovicës

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, saktësisht inspektora...

OVL e UÇK kundër murit në Veri: Situata është afër eskalimit

OVL e UÇK-së përmes një komunikate shpreh kundërshtimin e ndërtimit të...

Këto janë disa nga pyetjet që iu ranë nxënësve kosovarë në testin PISA

"Shpjego në mënyrë shkencore fenomenin e meteorëve", është njëra nga d...

Ja si thithin me të madhe “bari” gjimnazistët e Prishtinës (Foto/Video)

Nxënësit në Kosovë, pos që nuk po mësojnë dhe po braktisin orët e mësi...

KEDS detyrohet t’i kthejë në punë 93 punëtorë, i largoi kundërligjshëm (Dokument)

Janë 93 punëtorë që do të detyrohet t’i kthej në punë kompania turke,...

Lajmet e fundit

Rozë

Sport

Lifestyle

Shëndetësi